OIKEIN HYVÄÄ JOULUA JA MITÄ PARHAINTA UUTTA VUOTTA!

KIITOS KAIKILLE TEILLE, JOTKA ERI TAVOIN AVUSTITTE TOIMINTAAMME!

Perinteinen pikkujoulu pidetään Tulestuvalla

lauantaina 15.12 2018 klo 15 .

Taideadresseja iloon ja suruun myynnissä Tulestuvalla. Lisätietoja kohdassa: Tuotteet

KOULUTETUT REIIHOITAJAT ANTAVAT HOITOJA TULESTUVALLA EDULLISEEN HINTAAN. TUOTTO LYHENTÄMÄTTÖMÄ OMALLE YHDISTYKSELLEMME. TIEDUSTELE KIRSTI p. 040 5597489

02/2018

2/2018

Toteutuneet;

Tervetuloa pelaamaan Tuvalle torstaina 1.2. 2018 klo 15 alkaen erilaisia lautapelejä sekä esim. dominoa, arvaa kuka, unoa, kimbleä, master mindia, yms.  Voit tuoda mukanasi myös omia pelejä pelattavaksi. Seurassa pelaaminen on mukavaa ja hauskaa, vaikka ei aina voi voittaa. Kaffeeta tarjolla perinteiseen tapaan.

Reikihoitaja Kaisa tulee vieraaksemme Tuvalle 15.2.2018 klo 15.30. Keskustelemme reikihoidosta ja sen vaikutuksesta sekä annamme halutessasi lyhyitä tutustumishoitoja. Kerromme myös, miten jatkossa saat Tuvalla reikihoitoja. Mikäli et pääse tilaisuuteen ja olet kiinnostunut reikihoidosta, niin ota yhteyttä hallituksen jäseniin tai kotisivujen kautta www.akaanreumayhdistys.fi. Kaffeeta tuttuun tapaan klo 15 alkaen.

Seuraa-  https://menyt.fi/#akaanreuma - osiota.