OIKEIN HYVÄÄ JOULUA JA MITÄ PARHAINTA UUTTA VUOTTA!

KIITOS KAIKILLE TEILLE, JOTKA ERI TAVOIN AVUSTITTE TOIMINTAAMME!

Perinteinen pikkujoulu pidetään Tulestuvalla

lauantaina 15.12 2018 klo 15 .

Taideadresseja iloon ja suruun myynnissä Tulestuvalla. Lisätietoja kohdassa: Tuotteet

KOULUTETUT REIIHOITAJAT ANTAVAT HOITOJA TULESTUVALLA EDULLISEEN HINTAAN. TUOTTO LYHENTÄMÄTTÖMÄ OMALLE YHDISTYKSELLEMME. TIEDUSTELE KIRSTI p. 040 5597489

Tapahtuneet;

Alusvaate tuotteiden noutaminen

To 15.11.2018 , Tulestupa, Mustanportintie 7, Toijala
Voit tulla noutamaan alusvaatekutsuilta tilaamasi tuotteet klo 14 - 15. Mikäli et tuolloin pääse, soita 040 5597489, niin sovitaan yhdessä uusi aika.

Syyskokous. To 29.11.  klo 17.00 Tulestupa, Mustanportintie 7, Toijala. Tervetuloa Akaan Reumayhdistys ry:n sääntömääräiseen syyskokoukseen. Osallistumalla voit vaikuttaa yhdistyksen asioihin. Yhdistys tarjoaa hyvät kaffeet.

Seuraa Akaan Seudun MeNyt -osiota.