Menemme vieraaksi Sirkesalontielle Pellavatehtaalle. 19.9. klo 14. Lisätietoja  tapahtumakalenterista.

Syksun ensimmäinen Fibro- ryhmän tapaaminen ti 8.10 klo 18 Tulestuvalla.

Reumaviikolla torstaina 10.10 ohjelmaa Tulestuvalla. Lisätietoja  tapahtumakalenterista.

Kaupunkimehiläistarhaaja Risto Niilimäki vieraanamme Tulestuvalla 17.10. klo 15. Lisätietoja  tapahtumakalenterista.

TIEDUSTELE KIRSTI p. 040 5597489, Seuraa Akaan Seudun

MeNyt- osiota.

Elokuun 2019 tapahtuma

Huom! Huom!!!

Seniori Pilates tunnit Marin johdolla jatkuvat edelleen ja jatkossakin K-kaupan alakerrassa. Ei Toijalan voimistelu ja liikunta Tovolin tiloissa.

Tiedustelut pilatesohjaaja Marilta p. 040 5679374.

Toteutuneet:

Pilatestunnit Marin johdolla alkavat K-kaupan alakerrassa 13.8. klo 9:30 vanhaan malliin. Uudet tervetuloa mukaan. Tiedustelut ohjaaja Marille p. 040 5679374.

Syksyn ensimmäinen tapaaminen, To 15.8.2019 15:00, Tulestupa, Mustanportintie7, Toijala

Palaamme kesätauolta ja tarjoamme jäsenille kakkukahvit sekä keskustelemme syksyn tulevista tapahtumista. Vinkit jäsenistöltä myös huomioidaan. Marketta ja Arja tuo yleisellä tasolla terveisiä hätäensiapukurssilta. Tule ihmeessä paikalle. Tervetuloa!