EDUSKUNTA VAALIT TULOSSA!

Lisätietoja osoitteen alta

www.reumaliitto.fi/fi/reumaliitto/tietoa-meista/reumaliitto-vaikuttaa

• Katja Tillanen Tulestuvalla to 14.3. klo 15 kertoo Tarpiakodin toiminnasta
  • Tuija Majuri esitelmöi Tukestuvalla 28.3, klo 15 Reumaliiton terveisiä ajankohtaisista terveys ja sosiaalitiedoista
  • Kevätkokous Tulestuvalla to 11.4. klo 17

Taideadresseja myynnissä Tulestuvalla.

Lisätietojakohdassa: Tuotteet

Seuraa Akaan Seudun

MeNyt- osiota.

Heinäkuun tapahtumat 2019

30.7.2019 tiistai. Jämsän kesäteatteri

Viime kesänä suosittu teatterimatkamme, saa nyt jatkoa. Menemme katsomaan esitystä, Juuso - viimeinen patruuna. Esitys alkaa klo 15. Mennessä poikkeamme Länkipohjan nesteellä ja Alhon Huopatehtaalla, kts. www.alhonhuopatehdas.fi. Pidämme myös tauon takaistulo matkalla.

Kannattaa ajoissa tiedustella ja ilmoittautua Tuvalla listaan tai viesti, soitto 0400 592949 ja 040 5597489.

Matkan hinta koostuu lähtijöiden määrästä.

Bussi Viiala-Toijala.

Matka kaikille avoin. Matkasta kevään aikana lisätietoja MeNytissä ja kotisivuillamme