• Teatteriretki Jämsään katsomaan Juuso- viimeinen patruuna ja huopatehtaalla poikkeaminen 30.7. KATSO AIKATAULU KALENTERISTA!
  • Tulestupa tapaamiset kesätauolla 13.6.-8.8.
  • Seniori Pilates kesätauolla, aloitamme K-kaupan alakerrassa 13.8. klo 9:30. TERVETULOA UUDET MUKAAN!
  • Syksyn ensimmäinen tapaaminen Tuvalla 15.8. klo 15:00 kakkukahvien ja hätäensiapukurssilta tuotavien terveisten merkeissä.

TIEDUSTELE KIRSTI p. 040 5597489, Seuraa Akaan Seudun

MeNyt- osiota.

Helmikuun 2019 tapahtumat

Pilates

Marilla alkaa uusi jakso tiistaina 19.2.2019 alkaen klo 9.30-10.30, samaan hintaan kuin aikaisemmin, eli 10 viikkoa putkeen ja toinen vaihtoehto vaikka kymppikortti, jos et pääse tulemaan heti alkuun. Voit myös ilmoittautua tunnin alussa.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut suoraan Marille p. 040 567 9374 tai sähköpostilla paivansadecoaching@gmail.com

Tapahtuneet

Laukkuesittely, Tulestupa to  7.2.2019 klo 15:30

Tiina Salminen tulee esitteleen yksilöllisiä laukkuja, lompakoita ja huiveja ym. Tule ja tuo ystäväsikin.  Avoimet kutsut kaikille, myös ei jäsenille. Kahvia tarjolla ja kivat arpajaiset esittelijän tuotteista. Tervetuloa!

Levyraati 21.2. torstai klo 15, Tulestupa

Vietämme vertaistuki iltapäivää ”Levyraadin” merkeissä. Tule kuuntelemaan ikivihreitä musiikkikappaleita ja  antamaan niille pisteitä. Raija ja Kirsti hoitavat grammarin ym. Voit toki tulla kuuntelemaan ja juomaan kaffeeta mukavassa seurassa. Tervetuloa!

Fibro, Ti 26.2.2019 18:00 Tulestupa, Mustanportintie 7, Toijala

Vetäjänä toimii Raija Toivonen ja ryhmätapaamiset ovat ensisijaisesti kyseistä tautia sairastaville. Jatkossakin tapaaminen vetäjän kutsusta pyritään pitämään kerran kuussa. Seuraa MeNyt palstaa. Rohkeasti uudetkin vaan mukaan! Lisätietoja Raijalta, puh. 040 1922773