Menemme vieraaksi Sirkesalontielle Pellavatehtaalle. 19.9. klo 14. Lisätietoja  tapahtumakalenterista.

Syksun ensimmäinen Fibro- ryhmän tapaaminen ti 8.10 klo 18 Tulestuvalla.

Reumaviikolla torstaina 10.10 ohjelmaa Tulestuvalla. Lisätietoja  tapahtumakalenterista.

Kaupunkimehiläistarhaaja Risto Niilimäki vieraanamme Tulestuvalla 17.10. klo 15. Lisätietoja  tapahtumakalenterista.

TIEDUSTELE KIRSTI p. 040 5597489, Seuraa Akaan Seudun

MeNyt- osiota.

Lokakuun 2019 tapahtumat

• Syksyn ensimmäinen fibro- ryhmän tapaaminen reumaviikolla ti 8.10 klo 18 Tulestuvalla, Mustanportintie 7, Toijala.

Kirsti tulee esittelemaan lääkärin ja Reumaliiton suosimaa kipukynää. Tuotteen käyttö on nopeaa, helppoa ja antaa lääkettömän avun väliaikaiseen kivunlievitykseen, lääkärin määräämän hoidon ohessa. TERVETULOA!

• Tulestupa, Mustanportintie 7, Toijala

Akaassa reumaviikolla torstaina 10.10.2019

Mielen hyvinvointi

Ohjelma:

• Tulestuvan ovet- ja pikkukahvila auki klo 14–18
  • Arpajaiset
  • Klo 15, Ääninauhoitteiden kuuntelua; Ikääntyvän mielen hyvinvoinnista ja Mitä mielenterveys on?
  • Kipukynän esittelyä  ja kokemuksia käyttäjiltä.
  • klo 16:30, Mari Salokannas tulee luennoimaan terveellisestä ravinnosta. "Hyvä mieli, parempi ruoka"

• Tulestupa, Mustanportintie 7, Toijala
  • 17.10.2019 klo 15

Saamme Tulestuvalle vieraaksi akaalaisen mehiläistarhaaja Risto Niilimäen.
Hän kertoo meille kaupunkimehiläisten hoidosta ja muustakin siihen liittyvistä mielenkiintoisista asioista.

TERVETULOA!