• Kipulaitteiden tuote - esittelyä Tulestuvalla, ke 22.5. klo 17:00
  • Olemme Viialan markkinoilla tavattavissa 25.5. ja Toijalan markkinoilla 7.6.
  • Puutarha vierailu 28.5. klo 19 Palkinpään Puutarha Pisteellä
  • Teatteriretki Jämsään katsomaan Juuso- viimeinen patruuna ja huopatehtaalla poikkeaminen 30.7.
  • Tulestupa tapaamiset kesätauolla 13.6.-8.8.
  • Pilates kesätauolla, aloitamme K-kaupan alakerrassa 13.8. klo 9:30.
  • Syksyn ensimmäinen tapaaminen Tuvalla 15.8. klo 15:00 kakkukahvien ja hätäensiapukurssilta tuotavien terveisten merkeissä.

Seuraa Akaan Seudun

MeNyt- osiota.

Maaliskuun 2019 tapahtumat

Toteutuneet

14.3.2019 torstai klo 15, Tulestupa

Tarpiakodin toiminnasta

Saamme vieraaksemme Tarpiakodin Palveluesimiehen Katja Tillasen kertomaan kodin toiminnasta. Siellä mm. tanssitaan, hoivataan ja hemmotellaan. Mottona; arjen monipuolisuus lähtee hoitajien asenteista.

Ajankohtaista terveystietoa

To 28.3.2019  klo 15:00, Tulestupa

Tuija Majuri esitelmöi Reumaliitolta saapunutta ajankohtaista sosiaali - terveystietoa. Lopuksi hän vetää tuolijumpan.

Kaffeet normaaliin tapaan ja lisäksi arpajaiset.

Tervetuloa!