Menemme vieraaksi Sirkesalontielle Pellavatehtaalle. 19.9. klo 14. Lisätietoja  tapahtumakalenterista.

Syksun ensimmäinen Fibro- ryhmän tapaaminen ti 8.10 klo 18 Tulestuvalla.

Reumaviikolla torstaina 10.10 ohjelmaa Tulestuvalla. Lisätietoja  tapahtumakalenterista.

Kaupunkimehiläistarhaaja Risto Niilimäki vieraanamme Tulestuvalla 17.10. klo 15. Lisätietoja  tapahtumakalenterista.

TIEDUSTELE KIRSTI p. 040 5597489, Seuraa Akaan Seudun

MeNyt- osiota.

Maaliskuun 2019 tapahtumat

Toteutuneet

14.3.2019 torstai klo 15, Tulestupa

Tarpiakodin toiminnasta

Saamme vieraaksemme Tarpiakodin Palveluesimiehen Katja Tillasen kertomaan kodin toiminnasta. Siellä mm. tanssitaan, hoivataan ja hemmotellaan. Mottona; arjen monipuolisuus lähtee hoitajien asenteista.

Ajankohtaista terveystietoa

To 28.3.2019  klo 15:00, Tulestupa

Tuija Majuri esitelmöi Reumaliitolta saapunutta ajankohtaista sosiaali - terveystietoa. Lopuksi hän vetää tuolijumpan.

Kaffeet normaaliin tapaan ja lisäksi arpajaiset.

Tervetuloa!