OIKEIN MUKAVAA JA LÄMMINTÄ KESÄÄ KAIKILLE!

Marin Pilates tunnit alkaa ti  18.8. klo 9:30. Paikka vielä avoin. Seuraa ilmoittelua myös MeNytissä.

Tiedustelut Marilta p. 040 5679374. Kaikki mukaan!

Tulestupa tapaamiset tauolla.

Toivottavasti pystymme tapaamaan Tulestuvalla ja järjestämään tapahtumia syksyllä.

Seuraa ilmoittelua myös Akaan Seudun MeNyt osiosta.

Elokuun 2020 tapahtumat

Marin Pilates tunnit jatkuvat ti 18.8 klo 9:30, alkaen vanhaan malliin 10 viikon jaksoina. Paikka ei ole vielä täsmentynyt, mutta joko Kkaupan alakerta tai Monitoimihalli.

Voit kysellä kymppikortin mahdollisuutta. Uudet rohkeasti mukaan! Mikäli sinun on vaikea toteuttaa joitakin liikkeitä makuuasennossa,  sujuu myös istuen ja ohjaaja antaa sinulle juuri sopivat ohjeet. Uudet rohkeasti mukaan! Reumalaisia on käynyt 3 vuotta pilateksessä ja olemme saaneet apua.Tiedustelut Marilta p.040 5679374.