Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Katso lisätietoja tapahtumakalenterista

 

Sääntömääräinen kevätkokous pidetään maanantaina 1.6.2020, klo 16:30 Tulestuvalla.

Mikäli emme pysty takaamaan osanottajamäärän takia turvavälejä, niin kokous pidetään turvavälein ulkoilmassa. Käsitellään sääntöjen määräämät asiat. Tervetuloa!

 

Puutarhavierailu 28.5. PERUTTU tältä vuodelta, saimme kutsun ensi keväälle. TOIVOTTAVASTI SILLOIN PÄÄSEMME VIERAILEMAAN.

 

Taideadresseja myynnissä Tulestuvalla. Kts.Tuotteet

 

KOULUTETUT REIKIHOITAJAT ANTAVAT HOITOJA TULESTUVALLA EDULLISEEN HINTAAN. TUOTTO LYHENTÄMÄTTÖMÄNÄ OMALLE YHDISTYKSELLEMME.

TIEDUSTELE KIRSTI p. 040 5597489

 

Maaliskuun 2020 tapahtumat

 

Saimme kutsun suunnitteilla olevaan retkeen 1.7. bussilla Anne Mattilan vieraaksi Karvialle. Hinta sisältää ruokailun, taidenäyttelyn, tutustumisen koko alueeseen, Annen konserttiin sekä kahvitarjoilun. Matkan kesto n. 10 h. Hinta 70 € jäsenille ja 90 € ei jäsenille. Bussi  ajaa Urjala-Kylmäkoski-Viiala ja Toijala. Nopeat ja sitovat ilmoittautumiset sekä lisätiedot p. 040 5597489 viimeistään ti 17.3. Matka toteutuu. Koe hieno kesäretki!

 

PERUTTU

Fibro ryhmän tapaaminen 17.3.2020, klo 18.00 Tulestupa, Mustanportintie 7, Toijala. Vetäjänä toimii Raija Toivonen ja ryhmätapaamiset ovat ensisijaisesti kyseistä tautia sairastaville. Jatkossakin tapaaminen vetäjän kutsusta pyritään pitämään kerran kuussa. Rohkeasti uudetkin vaan mukaan! Lisätietoja Raijalta, puh. 040 1922773

 

PERUTTU

Nyt on elokuva KERHON  aika. Sinä jäsen tule mukaan uuteen ryhmään. Menemme elokuviin ke 18.3. klo 17.30 näytökseen. Ole viimeistään paikalla klo 17. Esitys on, "Aika jonka sain" ja kestää n. 1 h 45 min. Yhdistys maksaa 20 ensimmäiselle jäsenelle elokuvalipun. Esityksen jälkeen menemme Tulestuvalle keskustelemaan näytöksestä ja nauttimaan pientä purtavaa. Tervetuloa!

 

 

Peruttu

Reumaliiton perinteinen keltaisen jumppakuminauhan päivä to 19.3. klo 15. Tulestuvalla. Liikunnallista ohjattua toimintaa mm. tuoli- ja kuminauhajumppaa sekä tasapainoharjoituksia. Jos sinulla on oma jumppakuminauha, niin ota mukaan. Tuvaltakin niitä löytyy. Tarjolla on kahveeta samaan malliin ja olet tervetullut myös rupatteleenkin. Nähdään silloin!

 

 

Peruttu

Tule reikiryhmän yhteiseen tapaamiseen maanantaina 23.3. klo 18 - 20 Tulestuvalle.

Reikihoitajia on runsaasti paikalla, joten saat halutessasi ilmaisen hoidon.

Olet tervetullut muutenkin vaikka keskusteleen ja kaffitteleen.

Reikihoito on reumaliiton hyväksymä.

Pyrimme jatkossakin järjestämään tämän illan kerran kuussa.

Älä ohita tätä tilaisuutta!

 

 

 

 

 

 

Tapahtuneet

Askartelu ym. jatkuu Tulestuvalla to 5.3  klo 15 Tuijan ohjauksessa. Voit tulla muutenkin vaan kaffitteleen ja rupatteleen kanssamme.

 

Askartelu ym. jatkuu Tulestuvalla  to 12.3. klo 15 Tuijan ohjauksessa. Voit tulla muutenkin vaan kaffitteleen ja rupatteleen kanssamme.