==========================

Askartelu - ompeluiltapäivä jatkuu Tulestuvalla to 5.3 klo 15 Tuijan ohjauksessa. Voit tulla muutenkin vaan kaffitteleen ja rupatteleen kanssamme.

Fibroryhmän tapaaminen ti 17.3  klo 18 Tulestuvalla.

Tule reikiryhmän yhteiseen tapaamiseen maanantaina 23.3. klo 18 - 20.

Reikihoitajia on runsaasti paikalla, joten saat halutessasi ilmaisen hoidon. Olet tervetullut muutenkin, vaikka keskusteleen ja kaffitteleen.

Yhdistyksen kevätkokous, torstaina 2.4.2020 klo 16:30 Tulestuvalla, Mustanportintie 7, Toijala. Käsitellään sääntömääraiset asiat, ei henkilövalintoja. Yhdistys tarjoaa kahvit. Tervetuloa!

Maaliskuun 2020 tapahtumat

Askartelu jatkuu Tulestuvalla to 5.3 klo 15 Tuijan ohjauksessa. Voit tulla muutenkin vaan kaffitteleen ja rupatteleen kanssamme.

Fibro ryhmän tapaaminen 17.3.2020, klo 18.00 Tulestupa, Mustanportintie 7, Toijala. Vetäjänä toimii Raija Toivonen ja ryhmätapaamiset ovat ensisijaisesti kyseistä tautia sairastaville. Jatkossakin tapaaminen vetäjän kutsusta pyritään pitämään kerran kuussa. Rohkeasti uudetkin vaan mukaan! Lisätietoja Raijalta, puh. 040 1922773

Tule reikiryhmän yhteiseen tapaamiseen maanantaina 23.3. klo 18 - 20.

Reikihoitajia on runsaasti paikalla, joten saat halutessasi ilmaisen hoidon.

Olet tervetullut muutenkin vaikka keskusteleen ja kaffitteleen.

Reikihoito on reumaliiton hyväksymä.

Pyrimme jatkossakin järjestämään tämän illan kerran kuussa.

Älä ohita tätä tilaisuutta!

Toteutuneet

Askartelu - ompelu sekä tapaamisiltapäivä Tulestuvalla 20.2. klo 15 Tuijan johdolla.