Katso lisätietoja tapahtumakalenterista.

HUOM!

Hallitus on päättänyt keskeyttää tapaamiset koronan takia. Seuraa tilannetta.

Syyskokous Tulestuvalla to  5.11.2020 klo 17.

Kokoukseen tulee hallituksen päätöksellä etukäteen ilmoittautua (uusi laki 677/2020), viimeistään ti 3.11.2020. Ilmoittautumiset puheenjohtajalle  tekstiviestillä tai soittamalla p. 040 5597489.  Yhdistys tarjoaa hyvät kahvit.

Elokuvakerho jatkaa syksyn mittaan elokuvissa käyntejä ja sen jälkeen Tuvalla jälkipuinteja kaffeen kera.

Seuraa ilmoittelua myös Akaan Seudun MeNyt osiosta.

Syyskuu 2020 tapahtumat

Toteutuneet

Tule etsimään energiaa ja hyvinvointia syksyyn!

Reumatroppi verkkoluennolle Tulestuvalle pe 11.9. klo 13-14. Tulee suoraan esitettynä Reumaliitosta,"Lääkkeettömät menetelmät reumasairauksien hoidossa". Ole ajoissa paikalla. Sen jälkeen kaffeeta tarjolla tuttuun tapaan. Tervetuloa!

Tulestuvalla tapaaminen to  24.9. klo 15  kutomisen merkeissä, jatketaan mihin keväällä jäimme. Voit kutoa ns. hipuleita, tossuja niin pienille, kuin isoillekkin jaloille. Yhdistyksellä on lankoja ja omiakin voit tuoda, mutta ota omat puikot mukanasi.