OIKEIN MUKAVAA JA LÄMMINTÄ KESÄÄ KAIKILLE!

Marin Pilates tunnit alkaa ti  18.8. klo 9:30. Paikka vielä avoin. Seuraa ilmoittelua myös MeNytissä.

Tiedustelut Marilta p. 040 5679374. Kaikki mukaan!

Tulestupa tapaamiset tauolla.

Toivottavasti pystymme tapaamaan Tulestuvalla ja järjestämään tapahtumia syksyllä.

Seuraa ilmoittelua myös Akaan Seudun MeNyt osiosta.

Tammikuun 2020 tapahtumat

Toteutuneet

Fibroryhmän tapaaminen ti 14.1. klo 18 Tulestuvalla.

K-SUPERMARKET ALAKERTA, TOIJALA

Marin Pilates tunnut jatkuvat ti 14.1. klo 9:30, alkaen vanhaan malliin 10 viikon jaksoina. Voit kysellä kymppikortin mahdollisuutta. Uudet rohkeasti mukaan! Mikäli sinun on vaikea toteuttaa liikkeitä makuuasennossa,  sujuu myös istuen ja ohjaaja antaa sinulle juuri sopivat ohjeet. Uudet rohkeasti mukaan! Reumalaisia on käynyt 3 vuotta pilateksessä ja olemme saaneet apua.Tiedustelut Marilta p.040 5679374.

Tervetuloa kuulemaan 16.1.2020, klo 15 Tulestuvalle,  Tuijan seurassa mielenkiintoista matkakertomusta, hänen vuoden 2019 syksyiseltä Ameriikan matkaltaan.  Samalla voit maksaa teatterilippusi.