Olemme Toijalan Hunajahulinoilla lauantaina 21.8.2021 klo 10 alkaen Huldan Huushollin ja kirppiksen edessä.

Tule tapaamaan meitä ja kuulemaan Akaan Reumayhdistyksen yhdistyksen toiminnasta.

Myymme yhdistyksen hyväksi pikavoitto- arpoja.

Hyvät palkinnot. Kiitos tuestasi.

Tulestuvan tapaamiset jäävät kesätauolle 1.6. - 18.8.2021.

Syksyn ensimmäinen vertaistukitapaaminen Tulestuvalla to 19.8.2021 klo 15.

Kerromme mitä kivaa tapahtuu syksyllä.

KOULUTETUT REIKIHOITAJAT ANTAVAT HOITOJA TULESTUVALLA EDULLISEEN HINTAAN. TUOTTO LYHENTÄMÄTTÖMÄNÄ OMALLE YHDISTYKSELLEMME, nämä ovat myös tauolla.

Toukokuun 2021

Tapahtuneet:

• Lähdemme kimppakyydein, katsomaan tulppaanien loistoa Pölkinvuoreen Urjalaan, Ikaalantie 105. Akaan Toijalan torilta ti 11.5. klo 13.
  • Puutarhavierailu Katin luo Palkinpään puutarhalle, Hevossaarentie 5,Toijala,  to 27.5 klo 19 perinteiseen tapaan tarjoiluineen. Ilmoittaudu Kirstille soittamalla tai tekstiviestillä  viimeistään 24.5. mennessä.

Liity jäseneksi!

Reumaliitto/Liity jäseneksi/täytä liittymislomake