Vierailemme torstaina 10.2.2022 klo 18-21 Artisalin kangaskaupassa ja vietämme mukavan kahvihetken Salakapakassa. Yhdistys tarjoaa kahvit ja täytekakkua. Omat konjakit mukaan. Tule ihmeessä tutustumaan vaikka, vain Salakapakkaan. Hyppäät suoraan 1920- luvun tunnelmaan. Osoite, Hietastentie 7, Toijala. Lähellä rautatieasemaa.

Ilmoittautumiset Kirstille viimeistään 4.2. p. 040 5597489, tai tekstiviestillä.

Toivottavasti korona sallii!

REUMAN TEEMA vuonna 2022-2023

" SAIRAAN HYVÄ HOITOPOLKU"

Tämä teemana on ajankohtainen nyt, kun uusia hyvinvointialueita kehitetään.

TIEDUSTELE KIRSTI p. 045597489

Marraskuun 2022 tapahtumat

Liity jäseneksi Reumaliiton sivuilta sähköisesti osoitteessa, Reumaliitto/Liity jäseneksi/täytä liittymislomake.

tai soita Seija Korhoselle p. 040 8280388

tai hallituksen jäsenille, niin otamme yhteystietosi ja kirjaamme sinut rekisteriimme.