Tulestuvalla tapaaminen to  24.9. klo 15  kutomisen merkeissä, jatketaan mihin keväällä jäimme. Voit kutoa ns. hipuleita, tossuja niin pienille, kuin isoillekkin jaloille. Yhdistyksellä on lankoja ja omiakin voit tuoda, mutta ota omat puikot mukanasi.

Esillä on myös yhdistyksestä poistoon meneviä tavaroita. Tule etsimään niistä aarteita itsellesi.

Reumaviikolla, Tiistaina 13.10 klo 12 Tulestuvalle saapuu iloiset ja pirteät esiintyjät Mimi ja Kuku viihdyttämään ja liikuttamaan meitä.

Tule silloin ihmeessä virkistäytymään!

Reumaviikolla, jonka teemana on "Vapaaehtoisuus vahvistaa", to 15.10. järjestetään tapahtumia Tuvalla. Ohjelma vielä avoin. Seuraa kotisivuja ja MeNyt sivuja.

Sääntömääräinen syyskokous Tulestuvalla to  5.11.2020 klo 17. Yhdistys tarjoaa hyvät kahvit.

Elokuvakerho jatkaa syksyn mittaan elokuvissa käyntejä ja sen jälkeen Tuvalla jälkipuinteja kaffeen kera.

Seuraa ilmoittelua myös Akaan Seudun MeNyt osiosta.

Fibromyalgiaa sairastavien vertaistukiryhmän tapaaminen Tulestuvalla pääsääntöisesti kerran kuussa. Ryhmä kokoontuu vetäjän, Raija Toivosen (puh. 040 192 2773), kutsusta. Seuraa Akaan Seudun Menyt.fi -palstaa.

Ryhmässä on vielä tilaa.