Olemme Toijalan Hunajahulinoilla lauantaina 21.8.2021 klo 10 alkaen Huldan Huushollin ja kirppiksen edessä.

Tule tapaamaan meitä ja kuulemaan Akaan Reumayhdistyksen yhdistyksen toiminnasta.

Myymme yhdistyksen hyväksi pikavoitto- arpoja.

Hyvät palkinnot. Kiitos tuestasi.

Tulestuvan tapaamiset jäävät kesätauolle 1.6. - 18.8.2021.

Syksyn ensimmäinen vertaistukitapaaminen Tulestuvalla to 19.8.2021 klo 15.

Kerromme mitä kivaa tapahtuu syksyllä.

KOULUTETUT REIKIHOITAJAT ANTAVAT HOITOJA TULESTUVALLA EDULLISEEN HINTAAN. TUOTTO LYHENTÄMÄTTÖMÄNÄ OMALLE YHDISTYKSELLEMME, nämä ovat myös tauolla.

Hyvä jäsen,

Kiitos edellisestä vuodesta ja kaikkea hyvää tälle vuodelle!

Jatkamme edelleen tapahtumien suhteen edellisen vuoden linjoilla. Vaikkakin toivomme koronan väistyvän ja päästäisiin tapaamaan ja toimimaan yhdessä.

Jäsenten toivomuksesta tarjoamme tänäkin vuonna tietoa ja toimintaa sekä mahdollisesti matkoja.

Tapaamiset jatkuu Tulestuvalla, Mustanportintie 7, pääsääntöisesti kaksi kertaa kuukaudessa torstaisin klo 15–17.

Otamme vastaan tapahtuma aiheita ja käsittelemme kaikki hallituksen kokouksessa.

Seuraa yhdistyksemme ilmoituksia Akaan Seudun MeNyt.fi osiossa.

Liity jäseneksi!

Reumaliitto/Liity jäseneksi/täytä liittymislomake