Katso lisätietoja tapahtumakalenterista.

Valitettavasti koronan johdosta emme ole voineet järjestää mitään kivaa jäsenistölle.

Toivomme sinun suorittavan tämän vuoden jäsenmaksusi, jos olet unohtanut hoitaa. Ehtii vielä oikein hyvin. Seijalta p.040 8280388 saat apua tarvittaessa maksamiseen.

Kiitos kaikille, sillä te jäsenet olette erittäin tärkeä osa yhdistyksemme toiminnassa Akaassa. Uusia jäseniä ja kannattajajäseniä kaivataan.

Nyt olemme kokouksessa suunnitelleet tulevia tapahtumia.

• Lähdemme kimppakyydein, katsomaan tulppaanien loistoa Pölkinvuoreen Urjalaan, Ikaalantie 105. Akaan Toijalan torilta ti 11.5. klo 13.

• Puutarhavierailu Katin luo Palkinpään puutarhalle to 27.5 klo 19 perinteiseen tapaan tarjoiluineen.

• Toijalan Satamasta Kuutar/Kulkuri laivaristeily Visavuoreen ja takaisin    ke 30.6.
  • Toijalan Satama klo 16 ja Visavuoressa klo 17.
  • Visavuoresta klo 18 ja Toijalan Satamassa klo19.

Järvellä ajat eivät aina ole minuutilleen. Yhdistys tukee retkeämme ja sinun osuudeksi tulee 12,50 € edestakainen reissu.

Ilmoittautua ja kysellä retkistä voi jo nyt Kirstiltä p. 040 5597489.

Lopuksi, kaikki tämä kiva toteutuu, vain jos korona sallii.

KOULUTETUT REIKIHOITAJAT ANTAVAT HOITOJA TULESTUVALLA EDULLISEEN HINTAAN. TUOTTO LYHENTÄMÄTTÖMÄNÄ OMALLE YHDISTYKSELLEMME, nämä ovat myös tauolla.

Hyvä jäsen,

Kiitos edellisestä vuodesta ja kaikkea hyvää tälle vuodelle!

Jatkamme edelleen tapahtumien suhteen edellisen vuoden linjoilla. Vaikkakin toivomme koronan väistyvän ja päästäisiin tapaamaan ja toimimaan yhdessä.

Jäsenten toivomuksesta tarjoamme tänäkin vuonna tietoa ja toimintaa sekä mahdollisesti matkoja.

Tapaamiset jatkuu Tulestuvalla, Mustanportintie 7, pääsääntöisesti kaksi kertaa kuukaudessa torstaisin klo 15–17.

Otamme vastaan tapahtuma aiheita ja käsittelemme kaikki hallituksen kokouksessa.

Seuraa yhdistyksemme ilmoituksia Akaan Seudun MeNyt.fi osiossa.

Liity jäseneksi!

Reumaliitto/Liity jäseneksi/täytä liittymislomake