• Kaupunkimehiläistarhaaja Risto Niilimäki vieraanamme Tulestuvalla, torstaina, 17.10. klo 15.

• Pilatestunnit Marin johdolla jatkuvat tiistaisin 22.10 alkaen vanhaan malliin kymmenen viikon jaksoina. Voit myös kysyä kymppikortin mahdollisuutta. Uudet rohkeasti mukaan! Kaikki tiedustelut pilatesohjaaja Marilta p. 040 5679374.

• Eeva Laakso, Apukaupasta tulee esittelemään ja myymään apuvälineitä kaikkiin tarpeisiin, torstaina, 31.10. klo 15, Tulestuvalla.

• Uimaan ja kuntosalille Valkeakoskelle mennään kimppakyydein Toijalan torilta tiistaina 5.11. lähtö klo 13.

• Joulumyyjäisiin askartelut Tulestuvalla klo 15, torstaisin 7.11 ja jatkuen 14.11 ja 21.11.

• Fibroryhmän tapaaminen ti 12.11. klo 18 Tulestuvalla.

• Sääntömääräinrn syyskokous Tulestuvalla maanantaina, 18.11. klo 16:30.

• Pikkujoulut Tulestuvalla perjantaina, 29.11. klo 17:30. Tarjolla jouluruokaa, hyvää seuraa ja musiikkia.

• Tulestuvalle tulee Jaana Hellevaara kertomaan Mielen hyvinvointi - koulutuksesta, torstaina 12.12.  klo 15.

• Joulumyyjäiset Tulestuvalla, sunnuntaina 15.12. klo 14-16.

TIEDUSTELE KIRSTI p. 040 5597489, Seuraa Akaan Seudun

MeNyt- osiota.

Hyvä jäsen,

Kiitos edellisestä vuodesta ja kaikkea hyvää tälle vuodelle!

Jatkamme edelleen tapahtumien suhteen edellisen vuoden linjoilla. Toivomuksesta tarjoamme tänäkin vuonna tietoa ja toimintaa sekä mahdollisesti matkoja. Tapahtumia on kuitenkin vähemmän ja erityisesti pääpaino edellisen vuoden kiinnostuksen kohteista.

Tapaamiset jatkuu Tulestuvalla, Mustanportintie 7, pääsääntöisesti kaksi kertaa kuukaudessa torstaisin klo 15–17.

Otamme vastaan tapahtuma aiheita ja käsittelemme kaikki hallituksen kokouksessa.

Seuraa yhdistyksemme ilmoituksia Akaan Seudun MeNyt.fi osiossa.