Sääntömääräinen kevätkokous pidetään maanantaina 1.6.2020, klo 16:30 Tulestuvalla.

Mikäli emme pysty takaamaan osanottajamäärän takia turvavälejä, niin kokous pidetään turvavälein ulkoilmassa. Käsitellään sääntöjen määräämät asiat. Tervetuloa!

Puutarhavierailu 28.5. PERUTTU tältä vuodelta, saimme kutsun ensi keväälle. TOIVOTTAVASTI SILLOIN PÄÄSEMME VIERAILEMAAN.

Hyvä jäsen,

Kiitos edellisestä vuodesta ja kaikkea hyvää tälle vuodelle!

Jatkamme edelleen tapahtumien suhteen edellisen vuoden linjoilla. Toivomuksesta tarjoamme tänäkin vuonna tietoa ja toimintaa sekä mahdollisesti matkoja. Tapahtumia on kuitenkin vähemmän ja erityisesti pääpaino edellisen vuoden kiinnostuksen kohteista.

Tapaamiset jatkuu Tulestuvalla, Mustanportintie 7, pääsääntöisesti kaksi kertaa kuukaudessa torstaisin klo 15–17.

Otamme vastaan tapahtuma aiheita ja käsittelemme kaikki hallituksen kokouksessa.

Seuraa yhdistyksemme ilmoituksia Akaan Seudun MeNyt.fi osiossa.