Katso lisätietoja tapahtumakalenterista.

Akaan Reumayhdistys ry:n Sääntömääräinen kevätkokous. Ma 15.3. 17.00 Tulestupa, Mustanportintie 7, Toijala.

Käsitellään sääntömääräiset asiat. Kokoukseen tulee hallituksen päätöksellä ilmoittautua etukäteen, viimeistään 3.3. mennessä puheenjohtajalle tekstiviestillä tai soittamalla p. 040 5597489 .

Toivotaan koronan väistyvän ja saadaan tapaamiset jatkumaan.

KOULUTETUT REIKIHOITAJAT ANTAVAT HOITOJA TULESTUVALLA EDULLISEEN HINTAAN. TUOTTO LYHENTÄMÄTTÖMÄNÄ OMALLE YHDISTYKSELLEMME, nämä ovat myös tauolla.

Hyvä jäsen,

Kiitos edellisestä vuodesta ja kaikkea hyvää tälle vuodelle!

Jatkamme edelleen tapahtumien suhteen edellisen vuoden linjoilla. Vaikkakin toivomme koronan väistyvän ja päästäisiin tapaamaan ja toimimaan yhdessä.

Jäsenten toivomuksesta tarjoamme tänäkin vuonna tietoa ja toimintaa sekä mahdollisesti matkoja.

Tapaamiset jatkuu Tulestuvalla, Mustanportintie 7, pääsääntöisesti kaksi kertaa kuukaudessa torstaisin klo 15–17.

Otamme vastaan tapahtuma aiheita ja käsittelemme kaikki hallituksen kokouksessa.

Seuraa yhdistyksemme ilmoituksia Akaan Seudun MeNyt.fi osiossa.

Liity jäseneksi!

Reumaliitto/Liity jäseneksi/täytä liittymislomake