==========================

Askartelu - ompeluiltapäivä jatkuu Tulestuvalla to 5.3 klo 15 Tuijan ohjauksessa. Voit tulla muutenkin vaan kaffitteleen ja rupatteleen kanssamme.

Fibroryhmän tapaaminen ti 17.3  klo 18 Tulestuvalla.

Tule reikiryhmän yhteiseen tapaamiseen maanantaina 23.3. klo 18 - 20.

Reikihoitajia on runsaasti paikalla, joten saat halutessasi ilmaisen hoidon. Olet tervetullut muutenkin, vaikka keskusteleen ja kaffitteleen.

Yhdistyksen kevätkokous, torstaina 2.4.2020 klo 16:30 Tulestuvalla, Mustanportintie 7, Toijala. Käsitellään sääntömääraiset asiat, ei henkilövalintoja. Yhdistys tarjoaa kahvit. Tervetuloa!

Hyvä jäsen,

Kiitos edellisestä vuodesta ja kaikkea hyvää tälle vuodelle!

Jatkamme edelleen tapahtumien suhteen edellisen vuoden linjoilla. Toivomuksesta tarjoamme tänäkin vuonna tietoa ja toimintaa sekä mahdollisesti matkoja. Tapahtumia on kuitenkin vähemmän ja erityisesti pääpaino edellisen vuoden kiinnostuksen kohteista.

Tapaamiset jatkuu Tulestuvalla, Mustanportintie 7, pääsääntöisesti kaksi kertaa kuukaudessa torstaisin klo 15–17.

Otamme vastaan tapahtuma aiheita ja käsittelemme kaikki hallituksen kokouksessa.

Seuraa yhdistyksemme ilmoituksia Akaan Seudun MeNyt.fi osiossa.