Tervetuloa Lean mausteiltapäivään 5.9. klo 15 Tulestuvalle.

HUOM!

Seniori Pilates tunnit Marin johdolla jatkuvat EDELLEEN K-KAUPAN ALAKERRASSA.

Tiedustelut pilatesohjaaja Marilta p. 040 5679374.

Tervetuloa Titi Linnan kuvataidenäyttelyn "Kaksi saman nimistä" avajaisiin Viialan kirjastoon Vilkkuun, tiistaina 10.9. klo 17:30.

TIEDUSTELE KIRSTI p. 040 5597489, Seuraa Akaan Seudun

MeNyt- osiota.

Hyvä jäsen,

Kiitos edellisestä vuodesta ja kaikkea hyvää tälle vuodelle!

Jatkamme edelleen tapahtumien suhteen edellisen vuoden linjoilla. Toivomuksesta tarjoamme tänäkin vuonna tietoa ja toimintaa sekä mahdollisesti matkoja. Tapahtumia on kuitenkin vähemmän ja erityisesti pääpaino edellisen vuoden kiinnostuksen kohteista.

Tapaamiset jatkuu Tulestuvalla, Mustanportintie 7, pääsääntöisesti kaksi kertaa kuukaudessa torstaisin klo 15–17.

Otamme vastaan tapahtuma aiheita ja käsittelemme kaikki hallituksen kokouksessa.

Seuraa yhdistyksemme ilmoituksia Akaan Seudun MeNyt.fi osiossa.