• Tämän kevään viimeinen Fibroryhmä kokoontuu Tulestuvalla 23.4. klo 18.
  • 7.5.2019 tiistai klo 14. Teemme retken metsään Mielon laavulle Sontulaan. kts. tarkemmat tiedot tapahtumakalenterista.

Seuraa Akaan Seudun

MeNyt- osiota.

Hyvä jäsen,

Kiitos edellisestä vuodesta ja kaikkea hyvää tälle vuodelle!

Jatkamme edelleen tapahtumien suhteen edellisen vuoden linjoilla. Toivomuksesta tarjoamme tänäkin vuonna tietoa ja toimintaa sekä mahdollisesti matkoja. Tapahtumia on kuitenkin vähemmän ja erityisesti pääpaino edellisen vuoden kiinnostuksen kohteista.

Tapaamiset jatkuu Tulestuvalla, Mustanportintie 7, pääsääntöisesti kaksi kertaa kuukaudessa torstaisin klo 15–17.

Otamme vastaan tapahtuma aiheita ja käsittelemme kaikki hallituksen kokouksessa.

Seuraa yhdistyksemme ilmoituksia Akaan Seudun MeNyt.fi osiossa.