• Teatteriretki Jämsään katsomaan Juuso- viimeinen patruuna ja huopatehtaalla poikkeaminen 30.7.
  • Tulestupa tapaamiset kesätauolla 13.6.-8.8.
  • Seniori Pilates kesätauolla, aloitamme K-kaupan alakerrassa 13.8. klo 9:30. TERVETULOA UUDET MUKAAN!
  • Syksyn ensimmäinen tapaaminen Tuvalla 15.8. klo 15:00 kakkukahvien ja hätäensiapukurssilta tuotavien terveisten merkeissä.

TIEDUSTELE KIRSTI p. 040 5597489Seuraa Akaan Seudun

MeNyt- osiota.

Hyvä jäsen,

Kiitos edellisestä vuodesta ja kaikkea hyvää tälle vuodelle!

Jatkamme edelleen tapahtumien suhteen edellisen vuoden linjoilla. Toivomuksesta tarjoamme tänäkin vuonna tietoa ja toimintaa sekä mahdollisesti matkoja. Tapahtumia on kuitenkin vähemmän ja erityisesti pääpaino edellisen vuoden kiinnostuksen kohteista.

Tapaamiset jatkuu Tulestuvalla, Mustanportintie 7, pääsääntöisesti kaksi kertaa kuukaudessa torstaisin klo 15–17.

Otamme vastaan tapahtuma aiheita ja käsittelemme kaikki hallituksen kokouksessa.

Seuraa yhdistyksemme ilmoituksia Akaan Seudun MeNyt.fi osiossa.